dinsdag 16 juli 2013

Veel hele mooie kaarten ontvangen

De laatste paar dagen kreeg ik van drie mensen hele mooie kaarten. Weer helemaal zomaar aangeboden gekregen voor in mijn "mooie zelfgemaakte kaarten verzameling". 

Van in januari staat het oproepje al op mijn blog. En nog altijd krijg ik mails van lieve bloggertjes die voor mij een kaart willen maken om te ruilen met iets wat ik maak. Daar heb ik al zo veel plezier aan beleefd. Dat was echt het beste ideetje dat ik ooit verzon...
Mijn verzameling is al zo mooi geworden. Al die verschillende technieken van verschillende mensen... 
En ook aan het terug sturen van een pakketje beleef ik veel plezier. De meeste kiezen iets, maar sommige laten zich verrassen. En naargelang het aantal kaarten dat iemand mij stuurt, steek ik altijd wel nog wat extra in de pakjes. 

Tot nu toe is al elke ruil super geslaagd. Ik hoop dat er nog velen zullen volgen. Wat ik eigenlijk nog niet heb, is een zendtage of doodle of een mandala kaart.

Maar ik wil jullie natuurlijk al die mooie nieuwe kaarten laten zien.
Deze mooie vlinderkaart kreeg ik vorige week van haakjuffie. Ze maakt de mooiste dingen. Houd van uiltjes en heeft een leuke mascotte. 
Volgende week zoek ik heel mijn huis af naar een uiltje.... Hopelijk woont er hier ergens eentje, en dan vliegt het jouw kant uit...

Vrijdag zat deze grote groene envelop in de bus met maar liefst negen kaarten in.

Deze kaarten kwamen van Lutgarde. Het is de derde keer dat Lutgarde mij kaarten stuurt. Hier en hier kunnen jullie de vorige zien. Ze heeft geen blog, maar zet haar creaties in een groepje op facebook. Ze maakt heel veel kaarten, en allemaal met stempeltjes. Ze haakt ook veel diertjes. Ze verkoopt alles voor drie verschillende goede doelen. Een dame met een gouden hart dus...


Bij deze onderste kaart is de achtergrond gemaakt met een vliegenmepper. Lutgarde zelf vind de bloemen niet passen bij de achtergrond, en heeft de kaart dus niet afgemaakt. Ze heeft ze mij enkel gestuurd om mij de resultaten van de vliegenmepper te laten zien.
Ik denk dat er na dit te zien velen zullen beginnen meppen, want het resultaat is helemaal niet mis... 
Lutgarde, volgende week maak ik voor jou fimoknoopjes in allerlei vormen en kleuren...

En vandaag zat deze mooie envelop in de bus. 


Deze drie leuke kaarten komen van Diana. Ze maakt veel verschillende dingen, maar vooral met papier. En ze houd van blauw...
Een kaart zoals deze met de koe stuurt ze enkel naar speciale mensen. Ik vind het een eer dat ik er eentje mocht ontvangen. Vooral die bloem bovenaan vind ik heel mooi gedaan. 
Diana, het gehaakte figuurtje voor de tashanger aan jouw posttas is bijna af. Volgende week komt het jouw kant uit. 

Lieve dames, jullie hebben mij echt verwend en heel blij gemaakt. Nogmaals dank voor al die mooie kaarten.
Deze week heb ik het nog druk met mijn vrijwilligerswerk. Maar in de loop van volgende week mogen jullie van mij een ruilpakketje verwachten. 

Groetjes,
Jeanine

4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat veel mooie kaarten ontvang jij zeg!
  Zo krijg je vast een hele grote verzameling bijeen.
  Ik maak soms kaarten, als ik weer wat moois heb, stuur ik je er weer een.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal stuk voor stuk prachtige kaarten!! Je staat nog steeds op mijn to-do lijstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaarten heb je gekregen
  Zo groeit je verzameling mooi aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooie kaarten die je gekregen hebt! Echte kunstwerkjes

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine