woensdag 15 januari 2014

Veel mooie kaarten gekregen

Ik kreeg weer veel mooie kaarten voor mijn verzameling.Deze envelop kwam al voor de Kerstdagen toe. Hij komt uit Canada. Eén van de twee nichten van mijn man die deze zomer bij ons logeerden, doet aan scrapbooking. Zij stuurde mij deze prachtige kaarten voor in mijn verzameling. 
Het zijn vier mooie kaarten. En allemaal heel netjes afgewerkt. Bedankt Cece. Ik weet dat je mijn blog volgt vanuit Canada, wat mij heel veel plezier doet. Zet gerust eens een berichtje bij de opmerkingen. Dat zou pas leuk zijn... Hopelijk is jouw retourpakje nog toegekomen voor je vertrok naar de zon. Thank you for the beautiful cards! They make me very happy! I added them to my collection.En vorige week zat er een envelopje van Voske in de bus.Op het eerste zicht zo maar een doodgewoon envelopje... Maar niets is minder waar. Op de foto kunnen jullie natuurlijk niet zien hoe dik die was... Ze beloofde mij al een tijdje een zelfgemaakte kaart omdat ik haar een zelfgebonden boekje gaf op haar laatste tentoonstelling. En omdat dit maar niet lukte, stuurde ze mij een heel pak kaarten. 
Het zijn allemaal reproducties van haar aquarellen. Het waren er zeker twintig. Ik toon hier deze die ik het mooist vind.
Wie meer van haar werk wil zien, kan gaan kijken op haar blog Frieda's penseelstreken. Ik vind deze kaarten heel mooi. Voor mij zijn ze evenveel waard als zelfgemaakte. Daarom stuurde ik haar een naamgenootje om haar te bedanken. 
En ze was er heel blij mee. Dat kunnen jullie hier lezen. 


En ook Hannie heeft een berichtje geplaatst over het sneeuwmannetje die ze hier gewonnen heeft. 3 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanine, wat zijn die kaarten uit Canada prachtig! En voor het tonen van mijn kaartjes krijg je een dikke knuffel :-) Groetjes, Frieda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Jeanine ..wat heb je weer mooie kaarten gekregen ,dat zal wel een
  hele mooie verzameling worden ..
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die verzameling is vast en zeker al de moeite! Mooie kaarten en wauw die aquarellen, chique!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine