woensdag 23 september 2015

Lasagne

Zoals overal in het najaar, is bij ons het hobbyclubje ook weer opgestart. En meteen een mooi najaarsstukje gemaakt. Was helemaal niet moeilijk en heel leuk om te doen. 

En wat er daar zo fijn is: het zijn allemaal zo vriendelijke mensen. Iedereen was blij om elkaar weer terug te zien. We kregen de stukjes schors op maat gesneden. Er was veel klein gedroogd materiaal aanwezig. Dit mochten we gebruiken samen met wat we zelf hadden meegebracht. En op deze manier had iedereen weer een heel ander stukje, want smaken verschillen. Iemand deed er in het midden sisal tussen, en dat was ook zeer mooi. Zelfs kleine isimobolletjes werden er gebruikt.

Er waren dames die het maakten met in goud of zilver gespoten vruchtjes. Die wilden het dan gebruiken voor hun kersttafel. 

Ik heb de gulden middenweg gekozen. Ik vond een takje brons gespoten besjes tussen mijn voorraad. Zo kan het voor zowel de herfst al Kerst.... 
9 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie herfstlasagne Jeanine! Zo krijg je maar zin in lasagne.
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig ... zal best gezellig staan ...
  Fijne woensdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel bijzondere lasagne , je het er weer iets moois van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ging al helemaal watertanden want dacht dat het tiramisu was. Maar dit is veel beter voor de lijn en staat veellanger op tafel.. hahaha. Mooi hoor!!!

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat een leuk idee ...hij is echt heel mooi geworden ..
  en de kleuren zijn zo ook mooi hoor ..puur natuur ..
  heel veel groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine