donderdag 11 april 2013

Een té gekke kaart en laatste Pluisjes voor Poekie

Deze kaart kreeg ik van Noetje. Ze heeft geen blog, maar is beheerder van een Facebook groepje. Ze zag mijn oproepje om te ruilen voor mooie zelfgemaakte kaarten en reageerde spontaan dat ze er voor mij wel eentje wilde maken. Wat een gekke kaart!!! Noetje nam gewoon een leuke Hollandse kaart en kleefde daar een kanjer van een zelfgehaakte bloem op. Dat wordt dus het positieve buitenbeentje van mijn kaartenverzameling. Van harte bedankt Noetje. Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb heel graag niet doodgewone alledaagse kaarten, en daar ben jij prima in geslaagd!

Dat is nu net het leuke aan een verzameling. Er zit zo een beetje vanalles wat in. Allemaal dingen die je zelf niet zou kunnen maken of zelf niet zou kunnen bedenken. En dit ruilen is nog veeeeel leuker dan kaarten kopen. Op deze manier word je steeds weer verrast. Ik vind deze ruilactie alsmaar leuker en spannender.... 

Iedereen die zelfgemaakte kaarten heeft liggen of er wil maken om ze te ruilen voor iets wat ik maakte: contacteer mij aub. Ik kijk uit naar nog heel veel mooie kaarten om mijn verzameling mee aan te vullen.


En dan de Pluisjes!!!

Poekie deed een oproep om Pluisjes te haken. Dit keer om niet alleen de zieke kindjes een cadeautje te kunnen geven, maar ook de broertjes en de zusjes. Jullie vinden alle gegevens op de blog van Poekie, alsook het patroontje. 

Ikzelf haakte 40 Pluisjes. Deze liet ik hier al zien. Maar dit is niet alles. Ik deed een oproepje in mijn vriendenkring, en mijn vriendinnen haakten er 14 bij elkaar!!! Ik liet er al 5 zien in het vorige berichtje en hier dan de rest. 

Bedankt Francine, Nicole en Gerda. En ook een dikke merci aan jullie helpsters achter de schermen. 

Vandaag vertrekken de 54 Pluisjes richting Rumst naar Saskia, de dame die dit fantastische project onder haar vleugels heeft. Ik voel mij gelukkig omdat ik samen met een paar vriendinnen 54 kindjes een beetje geluk en troost kan brengen.

9 opmerkingen:

 1. Veel pluisjes maakte je!
  En een mooie kaart voor je verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super initiatief om die Pluisjes te maken! Ze zien er heel erg lief uit. Daar worden alle kindjes blij van!
  En waar we jou blij mee kunnen maken is ook wel duidelijk :)
  Wat een prachtige kaart heb je weer gekregen. Origineel idee om een bloem te gebruiken als versiering.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zoveel mooie pluisjes voor al die kindjes!geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn dan eennheleboel pluisjes bijelkaar. De kinderen vinden dat vast erg leuk. En de kaart die hebt gekregen is ook erg mooi.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar mag je trots op zijn, 54 stuks! Succes met het geven en ik weet zeker dat de kindjes er blij mee zullen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat veel! Ontzettend knap van je! En wat een leuke kaart! Ik vind je fimo-knoopjes ook erg leuk! Fijn weekend vast! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg, deze kaart, en dan al die poekies, geweldig zoveel jij en jevrienden er maakten!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine