maandag 27 mei 2013

Laatste weekje Give-Away en kaarten verhalen

Voor wie nog wil deelnemen aan mijn Give-Away: Laat hier een berichtje achter. Iedereen die volger bij mij is via Google Friend of Bloglovin kan meedoen. Het kan nog tot 2 juni. Op 3 juni maak ik de winnaar bekend. En ondertussen zijn jullie dat wel al gewoon van mij... Ik schud altijd nog een paar troostprijsjes uit mijn mouw... Meedoen is dus de boodschap...
Ik heb weer 2 mooie maar vooral vrolijke, kleurige kaarten gekregen voor mijn verzamelingDeze keer kwamen ze van Crea Beja.
Het is lang geleden dat ze nog kaarten maakte. 
Vorige week vond ik een mailtje met de vraag of ik 2 kaarten van haar wou die ze speciaal voor mij gemaakt had. Natuurlijk wou ik ze, heel graag zelfs. 
Toen ik de envelop open maakte zag ik direct dat ze helemaal mijn smaak waren. Ik ben er dan ook heel blij mee. Weer 2 mooie aanwinsten. En nog een heel mooi vel papier erbij, die ik zeker ga gebruiken. Heel hard bedankt Jacqueline. 

Hier een berichtje van Jacqueline over het ruilpakketje dat ze ontving.
En dan heel ander kaarten verhaal.... Ongelooflijk, maar waar gebeurd. Eigenlijk te stom voor woorden, maar ik wil het jullie toch wel even vertellen...
Onderaan bij dit blogbericht begint het verhaal.

Ik zocht een mooie kaart van zelfgeschept papier uit voor Mirjam. Op 5 april ging de kaart op de post. Ik kon het adres niet goed lezen, en ik maakte een fout in de postcode. ipv een 2 schreef ik een z. Dit kwam ik pas op 21 april te weten. De kaart was dan nog niet toegekomen. Mirjam dacht dat ze nog wel ging komen. We weten allemaal dat ze in het zuiden van Frankrijk alles op het gemakje doen... Nog een beetje gewacht dus... Ik dacht als ze niet in Frankrijk toekomt dan komt ze wel terug naar België... 
Rond 10 mei was ik het wachten beu en heb ik een nieuwe kaart gemaakt en verstuurd. Deze kwam na nog geen week toe in de Provence. Eind goed al goed.

En julllie geloven het nooit... rond 15 mei kwam de verloren kaart terug bij mij. De verloren gewaande kaart kwam terug... ze heeft dus anderhalve maand onderweg geweest... Wie kan zich zo een lange reis permiteren??? MIJN KAART!!! Eigenlijk vond ik het spijtig dat ze zoek was, want ik vond ze zelf heel mooi. En iets wat zoek is, daar heeft niemand iets aan. De reizende kaart gaat hier nu nooit meer weg, want ik maakte ze speciaal voor Mirjam.  Ik heb ze in mijn verzameling gestoken. Voor mij blijft het de kaart van Mirjam...


6 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat die super mooie kaart weer boven water is gekomen en nog ongeschonden ook! Best bijzonder zo.
  Van Jacqueline heb je ook erg leuke kaarten gekregen, heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een paar mooie kaarten erbij! Heeft je kaart stiekem Frankrijk gaan verkennen? :-) Hij is inderdaad wel heel mooi, maar dat zijn we al gewend van jou kaarten, altijd toppie, altijd supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel plezierig om te ontvangen, deze fraaie kaarten! En wat een bof dat je kaart is teruggekomen. Zo zie je maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gelukkig wastie niet zoals hier bijna schering en inslag is.. gewoon kwijt..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :-) leuk verhaal! En mooie kaarten heb je gekregen. Je hebt er van mij ook nog te goed hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaarten van Jacqueline!
  Wat een bijzondere reis heeft die andere kaart gemaakt. Toch maar goed dat hij in ieder geval weer boven water is gekomen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine