zaterdag 10 september 2016

Zonnebloemen

Na een drukke zomer met weinig tijd voor hobby en bloggen ben ik weer gestart met de eerste bloemschikles. Het was een prettig weerzien. 

En wat voor een les... We waren nog nooit zo vlug terug thuis. En dat kwam natuurlijk door de zonnebloemen. Doordat het zulke grote bloemen zijn was er niet veel steekwerk om alles vol te krijgen. Het is een heel mooi stuk geworden. Het is nog geen echt herfststuk vind ik. Het past echt wel goed bij het mooie zomerweer dat we nu nog hebben. De mooie zonnebloemen met de prachtige oranje rozen. En daartussen mooie grote zaaddozen van papavers. Ik had blijkbaar echt geluk dat ze die hadden in de winkel waar ik ging, want niemand anders was er aan geraakt. 

Ondanks het vele mooie weer en de drukke agenda bij mijn vrijwilligerswerk heb ik toch af en toe wat gemaakt. Nu het wat rustiger wordt beloof ik van weer wat meer te posten en bij jullie langs te komen om te genieten van al het moois. 9 opmerkingen:

 1. ik hoop dat je een fijne zomer hebt gehad Jeannine ...
  ik vindt het weer leuk om een nieuw berichtje van je te lezen
  je hebt weer een heel mooi bloemstukje gemaakt .veel
  plezier ervan ...heel veel groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig dit verfijnde bloemstuk ...
  Het goud van de zon binnen gezellig ...
  Fijne week ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug!! Wat een schitterend bloemstuk. Ik ben benieuwd naar wat je verder gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanine, ik zie dat je allemaal leuke creatieve dingen maakt! Graag wil ik een creatieve tip op jouw blog delen misschien dat jou en jouw volgers dit ook erg leuk lijkt ik hebt laatst namelijk een DIY-kit van Hobby in de bus cadeau gekregen. Een creatief pakket waarin alle materialen zitten om zelf iets moois te maken en creatief bezig te zijn! Ik heb 3 macramé hangers gemaakt! http://hobby.indebus.nl/

  groetjes suus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jeanine, ik zie dat je allemaal leuke creatieve dingen maakt! Graag wil ik een creatieve tip op jouw blog delen misschien dat jou en jouw volgers dit ook erg leuk lijkt ik hebt laatst namelijk een DIY-kit van Hobby in de bus cadeau gekregen. Een creatief pakket waarin alle materialen zitten om zelf iets moois te maken en creatief bezig te zijn! Ik heb 3 macramé hangers gemaakt! http://hobby.indebus.nl/

  groetjes suus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig nazomer stuk. Geeft de sfeer van de late warme dagen weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig nazomer stuk. Geeft de sfeer van de late warme dagen weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine