maandag 16 april 2012

Boekbindbeurs

Ben gisteren naar de boekbindbeurs geweest in St.-Niklaas.

Heb daar een mal gekocht om enveloppen te vouwen met assymetrische klep.

Denk dat ik dit veel zal gebruiken om enveloppen te maken voor mijn handgemaakte wenskaarten. Met gewoon papier en luxe tijdschriften, maar ook met mijn handgeschept papier zullen ze mooi zijn.

Is eens iets anders dan de standaard enveloppen.En dan dit mooie boek. Ik kan niet zo goed Engels, dus het zal wat lastig worden... Maar ik zal wel kunnen rekenen op mijn kinderen voor wat vertaalwerk, dit komt dus wel goed. Hopelijk leer ik veel bij, want ik wil zo graag mooie papiertjes maken om boekjes te bekleden.6 opmerkingen:

 1. Ziet er gaaf uit dat boek!!!
  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat boek, helemaL gaaf... Ik kom het wel vertalen voor je, doe ik gelijk mee haha. Super die beurs, die is ook in nederland in oktober, ik denk dat ik daar ook nog eens heen wil, maar tis erg ver reizen daarheen. Maar zo' n hobby beurs is ook in belgie hoor, we zijn vorig jaar in genk Gent geweest, daar was ook zo'n hobby beurs, niet zoals als deze, meer een eurs voor vanalles op creatief gebied. Veel plezier met je boek en ik ben erg benieuwd naar de fesultaten, vroetjes van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!Ook bedankt voor je reactie.Alleen snap ik niet hoe je dat moet doen, zodat anderen je blog kunnnen volgen.Want blogger is veranderd maar ik snap er helemaal NIETS van;)
  Best wel vervelend.Kan jij me helpen??Alvast bedankt!!!
  Liefs, Caren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heel leuk boek! Dit jaar heb ik de beurs overgeslagen, normaal ga ik elk jaar. Het was op een nieuwe locatie denk ik? Beter waarschijnlijk? Slechter kan al moeilijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit boek staat ook op mijn verlanglijstje!
  de voorkant ziet er zó spannend uit!
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de enveloppenmal heb ik ook, ik gebruik 'm heel regelmatig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine