vrijdag 14 december 2012

Christmas Cal en Give-Away afgerond

Bij La Sascha kan je meedoen aan een Christmas Cal. Om de paar dagen verschijnt er een patroontje van een heel klein haakwerkje. 
Ik vond ze mooi en wilde ze graag maken. Daarom ben aan de inhaalslag begonnen... En hier zijn de eerste drie.


Cal 1: Hertenkopje. Cal 2: Kerstklokje. Cal 3: Kerstboom. Ik had zin in wat fijne haakwerkjes. Daarom heb ik ze gemaakt in fijn katoen. Ik vond nog wat restjes op zolder. Zijn ze niet schattig?

En dan hier de foto's van de 2 extra pakjes die ik bij mijn give-away wegschonk. Het waren verrassingen. Daarom kon ik ze ook niet tonen voor ze toekwamen. 

Ik was trollenkopjes aan het boetseren voor mijn kerstswapmaatje en had er 2 extra gemaakt voor mijzelf. Toen dacht ik: waarom geef ik ze ook niet weg, ik kan er nog altijd eens bijmaken... Er lagen ook nog een paar kleine boekjes klaar om te maken en zo eentje zou ik er dan bijsteken. 
Maar toen ik de lootjes trok kwamen er 2 trouwe volgertjes uit de pot. Allebei laten ze steeds van die mooie aanmoedigende reacties achter. Met zulke mensen krijg je een band. Dat worden echte blogmaatjes... Het toeval wil dat ze beiden te kennen gaven iets zeer graag te zien... dus een verrassing zou geen verrassing zijn als ik daar niet aan toegaf... En ik heb er zeker geen spijt van!!! Beide dames stuurden mij een mailtje om te vertellen hoe blij ze met alles waren. En zoals een van beide het noemde "Operatie verrassing is heel erg geslaagd".Dit was het pakje voor Janine van Janny's Brunnen. Het gehaakte kransje was haar favoriet uit een paar kersthaaksels.En dit was het pakje voor Maddy. Zij gaf te kennen gek te zijn op taartjes. Hier kunnen jullie haar blogberichtje lezen.


In dit vorig bericht konden jullie zien wat de hoofdprijs en troostprijs waren.  Ook Trui plaatste een bericht daarover op haar blog. 

Ik voel mij gelukkig. Mensen blij maken is Prettig!!!

12 opmerkingen:

 1. Je kerst haaksels zijn echt mooi, maar ook het kransje enne Jeanine bedankt voor de fijne handgemaakte kaart. Ze is echt prachtig, thanks!
  Ik vind het leuk dat je het swappen tof vindt.
  Fijn weekend en liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owww jeanine, prachtig prachtig prachtig...je hebt je uiterste best gedaan zit gewoon lekker hier mee te genieten

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kersthaakseltjes!
  En de winnaars van de give away proficiat,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je de dames heerlijk verwend! Het klopt helemaal: mensen verrassen en blij maken is geweldig leuk om te doen.
  En een pakje van jou ontvangen is echt genieten :)
  Leuke haakwerkjes heb je ook gemaakt.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat mooi, leuk dat je ze zo hebt kunnen verrassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die haakwerkjes zijn mooi, vooral dat kerstboompje vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk de kerst CAL maar ik kom wel degelijk tijd te kort. Bewaar de patroontjes, misschien volgend jaar. Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent toch een superfijn mens! Die trolletjes zijn echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kersthaakseltjes zijn heel verleidelijk! Toch eens gaan kijken....

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine