vrijdag 19 april 2013

Tas gehaakt en weer kaarten gekregen

Zoals velen onder ons waarschijnlijk ben ik met veel te veel dingen tegelijk bezig. Drie tassen tegelijk was ik aan het haken. Deze waar ik laatst aan begon is eerst af. En het is volledig mijn smaak. Ik ben er fier op. Ze komt uit dit boekje en wordt gehaakt met lintjesgaren. 


Ik gebruikte niet het garen uit het boekje. Daarom wijkt het formaat waarschijnlijk een beetje af. Ik heb hetzelfde aantal steken in de breedte genomen. In de hoogte maakte ik ze een heel stuk groter. Ze was nogal klein vond ik. Het is de bedoeling dat ik ze gebruik als boodschappentas. 
Zo een tasje die je altijd bij hebt voor onvoorziene aankopen... Dat heb je meestal nodig op een  marktje of een hobbybeurs... En zoals ze nu is kan er best wat in hoor!
En het linjesgaren kwam niet uit de winkel. Laatst kreeg ik van een vriendin 3 zakken overschotten. De wol heb ik weggegeven in het handwerkclubje. Daar gaan ze de wol gebruiken om mee te breien voor Zonnedekens. Met het katoen ga ik nog knuffels maken voor Poekie. En met de bolletjes lintjesgaren heb ik deze mooie tas gemaakt.  Bedankt Greta voor al die mooie bolletjes. 


Ik heb ook weer mooie kaarten voor mijn verzameling gekregen. 


Dit is een hele mooie. Ik weet niet wie ze maakte. Ik kreeg de kaart van Ellen van Ellentjes creahuisje voor mijn verjaardag.
Ze kocht ze speciaal voor mij bij een vriendin die kaarten maakt. Op deze manier wilde ze graag iets aan mijn verzameling toevoegen. 
Ellen was mijn Kerstswapmaatje. Ze woont slecht op 10 min rijden van hieruit. Ik ga sinds toen elke maandag naar haar handwerkclubje. 

De postbode stak ook weer een mooi envelopje in de bus. 


Dit pakketje kwam van Knutselmar van Ranja met een rietje. Weer iemand die dit zo maar spontaan aanbood. Er zat ook zo een klein leuk verhuiskaartje bij. En een heel lief klein gehaakt hartje. Ze koos allemaal kaarten met verschillende technieken voor mij uit. Weer een heel pakketje mooie aanwinsten voor mijn verzameling. 
Bedankt Knutselmar. Ik ben er heel blij mee. Van zodra ik weet wat of welke kleur je graag wil. Dan ga ik met plezier voor jou aan de Fimo!

Ik heb gezien dat mijn teller over de 150 zit. Dringend tijd voor een Give-Away dus!!!! Hou mijn blogje in de gaten... Volgende week komt het eraan. Eerst nog de bloemmetjes van Valerie...

Tot dan,
Jeanine

11 opmerkingen:

 1. Ik realiseer me opeens dat ik helemaal ben vergeten op je berichtje te antwoorden. sorry sorry sorry. Komt goed hoor!
  Je tas is in ieder geval helemaal super geworden.
  Liefs, amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een handig tasje en de kleur vind ik ook erg mooi.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier ben ik dan!! hahahaha ik was al volger zie ik ahahahhaa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je tas is mooi geworden en ook super handig! Mooie kleuren ook.
  Je bent ook al weer lekker verwend met kaarten. Zo breidt je verzameling gestaag uit!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk tasje heb je gemaakt zeg ♥ en nog wel met 3 tegelijk bezig ook zeg hihihi

  en wat ben je HEERLIJK in de wattenbollen gelegd wat een prachtige spullen allemaal

  liefs jenneke

  ps feliessssssssssssssss al 152 volgers!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je tas is super geworden! Ik denk ook wel dat wij echte vriendinnen geworden zijn door de swap van Valerie, ook door het clubje, want kijk iedere week naar de volgende maandag uit om onze verhalen uit te wisselen.

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent niet de enige die met (te)veel dingen tegelijk bezig is. Ik lig daardoor heel erg achter met mijn blog-lees-werk.....Nu even tijd om het in te halen. Zelf bloggen komt er helemaal niet van. Leuke tas. Zo eentje wil ik ook nog wel eens maken....als ik tijd heb :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een super gezellige tas, en mooie aanwinsten deze kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een mooie en handige tas.
  En mooie kaarten heb je weer gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie tas heb je gemaakt, apart met dat lintjesgaren.

  Groetjes, Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine