donderdag 2 mei 2013

Hobbytentoonstelling bezocht

Zaterdag bezocht ik de hobbytentoonstelling in het Belfort in Aalst. Frieda en Marianne, twee blogmaatjes, stonden daar met een stand.


Vorig jaar ging ik hen daar ook al opzoeken. Het was een prettig weerzien. Ook Duimelijntje was van de partij. Deze foto werd gemaakt terwijl we daar waren. Ik ging hem hier ophalen.


Er werd koffie gedronken en flink wat gekletst over onze hobby's. Er werden ook geschenkjes uitgewisseld. Ik had voor iedereen een handgebonden boekje mee uit zelfgeschept papier. 
Van Frieda kreeg ik dit lieve hartje. En van Marianne deze sleutelsloeber. Duimelijntje had voor mij een heeeeele grote pak met groene broodzakken mee. Deze was ze al de hele winter voor mij aan het sparen, omdat ze wist dat ik hier in de streek moeilijk groene kan vinden. Deze zomer zal ik dus eindelijk genoeg zakken hebben om groen papier van te kunnen scheppen. Nogmaals bedankt Duimelijntje, om mij te verrassen met zo een groot pak.
Op het blog van alle drie de dames kunnen jullie een verhaal lezen over onze gezellige ontmoeting. En ook Poekie was weer aanwezig op hun stand. 

De tentoonstelling is echt wel een bezoekje waard. Ze is er nog t/m zondag 5 mei. 

6 opmerkingen:

 1. he wat reuze gezellig en wat een leuke kado's

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn, een dagje om te koesteren! En gaaf, dat iemand speciaal voor jou al die zakken heeft gespaard, het geluk zit toch echt vaak in kleine dingen hé. Ik ben al benieuwd naar je groen papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan!
  Jij ook erg bedankt voor het leuke boekje.
  Ik ben alvast erg benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk en gezellig uit!
  Heerlijk zo'n dagje.

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een super gezellige hobbybeurs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine