donderdag 20 maart 2014

Een dag vol mooie dingen

Vandaag was ik echt wel een geluksvogel. Wat een mooie dingen kwamen allemaal in mijn bezit. Niets groots, kleine dingen, maar ik ben er zooo blij mee!!!

Rond de middag stak de postbode deze envelop in de bus.Zoals jullie kunnen zien komt hij uit Canada. Hij komt van een van de nichten van mijn man die deze zomer hier kwamen logeren. 
Op 4 april verjaar ik. En hier is al de eerste verjaardagskaart... Prachtig is ze! Speciaal voor mij gemaakt, aan de andere kant van de wereld, en in mijn lievelingskleur!En alsof dit nog niet genoeg was? Er zaten ook nog twee mooie Valentijnskaarten bij voor in mijn verzameling. 


Wat heeft deze dame mijn hobbyspullen goed bestudeerd. Ze kent perfect mijn smaak en weet precies wat ik mooi vind. Hoe leuk is dat? Echt waar heel leuk. Dat was was echt een hele mooie verrassing. Ze liet weten dat ze iedere keer als ze nu kaarten maakt aan mij denkt. En aan mijn verzameling. En daarom maakt ze er dan eentje meer, voor mij. Dat vind ik echt heel lief!

Thank you Ceci. I'll send you a long email soon.

Deze namiddag deden we boodschappen. Waar ik naar op zoek was heb ik niet gevonden. Maar ik ging ook langs bij twee kringwinkels. En het was lang geleden dat ik zulke leuke dingen kon scoren. Echt een meevaller.

Drie leuke borduurpakketjes om kaarten van te maken. 
Links, een volledig nieuw pakketje. Dat ernaast is de kaart en envelop eruitgehaald. Maar voor 1,50 euro kan dit de pret niet bederven. Bij het rechtse heb ik voor 0,50 enkel het patroontje. 


En dan dit leuke pakketje... voor slecht 0,50 euro!!! Drie mooie borduurpatroontjes met alle garen erbij.


En in de tweede kringwinkel vond ik deze bolletjes katoen aan 0,30 het stuk.  Daar kan ik deze winter weer sneeuwmannetjes mee haken. En vandaag begon de lente al, vertelde de weerman. Wel, mijn eerste lentedag was een geluksdag!!!

Verder ben ik hier altijd maar aan het haken voor de dekentjes waar ik over vertelde. Iets nieuws opstarten, daar kruipt veel tijd in. En als ik beloof om aan iets te helpen, dan wil ik het ook goed doen. Daarom ook al heel wat uurtjes achter de pc gezeten. Vandaar dat het bloggen een beetje op de achtergrond verschoven werd. Maar ik beloof dat er weer beterschap op komst is. 

9 opmerkingen:

 1. Prachtige verjaardagskaart heb je ontvangen ...
  De bolletjes katoen van de kringloop zijn alvast mooie kleurtjes ...
  Geniet van een fijn weekend, lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n dag kan echt niet meer stuk, en dan moet je verjaardag nog komen. Wie weet wat die voor verrassingen in petto heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaarten heb je gekregen!
  Heerlijk hè, zo'n dag vol positieve zaken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat zijn mooie kaarten die hebt gekregen,maar je had ook geluk in de kringloopwinkel ...kan je weer fijn handwerken..
  een fijn weekend
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn de kleine dingen die het doen ;)
  Super leuk om te lezen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel moois heb je gekregen.
  En nog bedankt voor het moois wat ik in de bus vond!
  Moois gekocht ook. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn zoveel leuks in de brievenbus! En kringloopgelukjes kan je niet genoeg hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine