dinsdag 2 juli 2013

Gescoord: een aapje en hartjes

Gisteren heb ik dit leuke aapje gemaakt. Het zelfmaakpakketje vond ik laatst bij de kringwinkel tussen het speelgoed. Voor slechts 0,30 euro kon ik dit niet laten liggen. 
Maar volgens mij is dit niet echt geschikt om aan kinderen te geven die willen knutselen.  Ik heb mij samen met manlief verdiept in de tekeningen hoe de chenelledraadjes moesten gevouwen worden....  Geen gemakkelijke opdracht...  Als we met 2 volwassenen al moeten zoeken, hoe zou een kind dit dan alleen kunnen maken?
Maar het is een leukerd geworden. 
Er zat ook nog een gouden draadje en een zuignapje in het pakketje. Zo kan je het aapje bijvoorbeeld aan de ruit hangen...
Volgende week is het op onze tennisclub jeugdtornooi. Ik ga het inpakken in folie en in de mand met prijsjes leggen waar de verliezertjes mogen uit kiezen. Hopelijk kan ik er een kindje blij mee maken...
En dit was nog niet alles...

Een paar weken geleden was er grote opruiming en stockverkoop in een hobbyzaak in de buurt. Veel interessante spulletjes waren daar te vinden. En alles aan min 70 procent. Heb verschillende lintjes, stickertjes, een paar embossing mallen en nog wat prulletjes gekocht. 
Maar ik scoorde ook dit sjabloon om papier mee te maken. Wist bij god niet dat er zulke dingen bestonden. Vorige week schepte ik papier en heb er deze mooie hartjes mee gemaakt. Deze kan ik vast gebruiken om allerlei dingen, zoals kaarten mee te maken. Is ook leuk om uit te delen aan andere mensen die ze daarvoor kunnen gebruiken...  Vanaf nu schep ik dus van elke kleur papierpulp dat ik maak, ook een paar hartjes. 


En deze papiertjes maakte ik ook vorige week.
En ik kocht nog een paar dingen in die winkel aan interessante prijzen. Maar daar meer over als ik ze ga gebruiken... wordt dus zeker vervolgd...

En denken jullie ook dat die bloglovin een reklamestunt was?  Vind het rooster met fotootjes toch nog altijd leuker... Dus wie mij enkel volgt via bloglovin, klik gerust ook eens op Google Friend Connect. Het werkt nog altijd en zal waarschijnlijk nooit verdwijnen... En dan zie ik jullie ook als echte volgertjes...  Dus welkom echte volgertjes... Hopelijk staat de teller daar spoedig op 200. Dan komt er weer een give-away...

9 opmerkingen:

 1. Zo, meteen gehoor gegeven aan je oproepje. Nu zie je mijn fotootje ook x)
  Ik begrijp sowieso helemaal niks van dat bloglovin en google reader etc... zolang ik mijn blogs maar kan volgen vind ik het prima.

  Lief dat aapje ♥
  En ik blijf het zo knap vinden dat je zelf papier maakt. Mooi hoor!
  Fijne dag, liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh, dat aapje! ZO schattig! IK hoop niet dat hij in de mand met cadeautjes platgedrukt of vervormd raakt.
  Prachtig weer, al dat geschepte papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owwww wat heb je weer mooi papier geschept en dat aapje is zoooo leuk ♥
  ze mogen het woord kinder dus wel weg halen :-)
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien ben je weer heerlijk creatief aan de slag geweest.
  Leuk hoor.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een pracht van een aapje waar je zeker en vast
  een kinderhart zal mee veroveren!
  Met je nieuwe lading creatieve spulletjes kan
  je weer volop aan de slag, succes!
  Lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief dat aapje en als prijsje toch heel erg leuk.. Wat al het toch een grappig gezicht zijn bij jou al die zelf gemaakte papiertje aan de waslijn... hahahaha.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alweer zo mooi dit geschept papier! En leuke hobby attributen die je zo goedkoop kon aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel moois alweer.
  Altijd fijn om te lezen wat je allemaal maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar heerlijk om te shoppen met 70% korting, je maakt zo nog eens iets wat je normaal nooit zou doen! Zoals die ledigde hartjes! Te lief! Een idd leuk voor kaartjes!

  Groet, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine