woensdag 11 december 2013

Mini scrapbook album en nog veel meer

In mijn vorig berichtje hadden jullie het al gelezen. Ik maakte een minialbum voor mijn moeder haar 80 ste verjaardag. Wat een werk zeg...  Ik moest daardoor deze week al heel wat huishoudwerkjes inhalen. Daardoor was er dus weer weinig tijd om te bloggen.(voor- en achterkant)Maar het was het allemaal waard!!!

Samen met de gezinnen van mijn beide zussen en broer zijn we met ons moeder zaterdag vertrokken richting Renesse in Nederland. Na een korte tussenstop in Terneuzen hebben we de hele namiddag in de winkels van Goes doorgebracht. In de vooravond kwamen we aan in de Zeeuwse Stromen in Renesse. De meeste namen een duik in het zwembad, en daarna hebben we genoten van een heerlijke maaltijd. 

Het scrapboekje alsook een schilderij van de kleinkinderen werd bij het aperitief bewonderd en goedgekeurd. Iedereen vond het boekje een zeer geslaagde verrassing. Ons moeder kreeg er zowaar de tranen van in haar ogen. Het is ook niet niets, als je heel je leven in een fotoboekje ziet voorbijkomen. 
Het minialbum werd wel een heel dik album. in plaats van 6 blaadjes had ik er 14. Ik heb ze dus moeten verdelen over 2 ringen. het werden dus 2 boekjes. Maar dat wil zeggen dat ik 28 pagina's gevuld heb.. .

Hier de pagina's die ikzelf het mooist vind.
Ik vind het boekje best geslaagd voor een eerste scrapbookwerkje. Had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Maar het is mij toch maar gelukt. Ben wel een klein beetje fier op mijzelf. 

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt van het zeer uitgebreid buffet, hebben we genoten van een flinke strandwandeling. Daarna zijn we afgezakt naar Antwerpen waar we de Kerstmarkt bezochten. 's Avonds daar een Italiaantje gedaan. En moe maar voldaan keerden we allemaal terug richting Gent. 

Wat een prachtig weekend!!!


De maandagnamiddag ga ik al anderhalf jaar naar een handwerkclubje in een nabij gelegen dorp. Dit word ingericht door Ellen en haar moeder. In het begin was dit in een zaaltje, maar deze zomer waren we daar ineens niet meer welkom. Sindsdien is het elke week bij Ellen thuis. En deze week heeft Ellen ons echt verrast. Iedereen mocht een omslag trekken. En daar zat een leuk kerstlaarsje in. En nu gaat ze dat elke week doen tot aan Kerstmis. Wat een verwennerij.... 

En ik kreeg nog een pakje. Zomaar... Omdat Ellen vind dat ik dat verdien... Omdat ik nu en dan wel eens iets doe of meebreng voor haar of iemand anders van het clubje.  En omdat ze het zo tof vind dat ik zoveel knuffels maak voor Poekie... Maar zo ben ik gewoon... Ik doe graag iemand een plezier. Zoiets doe ik nooit gedwongen of tegen mijn zin. Dus dat geschenkje hoefde echt niet.... Maar ik ben er toch wel heel blij mee. Want het is een heel mooi geschenk. Ellen haar moeder maakte het speciaal voor mij. En in het blauw, omdat ze weten dat ik daar van hou. Toen ik thuis kwam heb ik het direct gevuld... 
Bedankt Ellen en Christiane, voor dit mooie geschenk.

En vandaag staan mijn knuffels op het Poekie blog. Ga alvast een kijkje nemen!!! Saskia maakte er een hele mooie foto van. Bedankt Saskia voor de lieve woorden en de mooie foto. En nogmaals super bedankt voor alles wat je doet voor dit hele mooie project van jou!!!

En nog vandaag, is er een 200 ste volger op mijn blog. Belofte maakt schuld... Dus morgen komt mijn give-away eraan.... 
Bedankt alvast aan alle nieuwe, trouwe, stille, ... volgers. Morgen meer hierover...

9 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag. Fijn zo'n weekend met je familie.
  En je bent terecht verwend.
  liefs,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, Jeanine, wat ben jij druk geweest de laatste tijd! Nog de gelukwensen voor je moeder. Je hebt haar wel heel erg verwend met een prachtig boekje. Ik kan me voorstellen dat ze er blij mee is: mooie gemaakt en ook nog vol met dierbare herinneringen.
  Gefeliciteerd met je 200 volgers!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je scrapbookalbumpje is echt prachtig geworden.
  Fijn ook dat je moeder er zo gelukkig mee was. Echt een heel mooie herinnering.
  Mooie cadeautjes kreeg je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig mini album,
  gevuld met nostalgische foto's!
  Lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi en leuk dat de cadeautjes vermeld werden.
  Je verdient ze zeker.

  groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi gedaan, dat fotoalbum! Echt heel knap!
  Die haaknaaldenetui vind ik ook super! Ik geloof onmiddellijk dat jij dat verdient; volgens mij ben jij wel zo'n zorgzame en behulpzame tante ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bezig bijtje! Fijn dat jullie zo'n tof verjaardagsweekend van je moeder hadden! Dat zijn van die momenten die je je hele leven blijft koesteren!
  Nog veel plezier met al je crea-momenten! En wat een mooie naaldenhoes kreeg je!!! Blij voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi gebaar voor je moeder. Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank voor je mail.
  Lief dat je aan mij gedacht hebt. Ik vind het ook best geslaagd en zeker voor een eerste keer. Petje af.
  Het kerst laarsje is een schatje. En zo een hoes altijd makkelijk. Je hebt in ieder geval alles bij elkaar.
  Ik ben even niet zoveel te vinden in blog land.
  Maar dat komt vast weer goed.
  Alvast hele fijne Feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine