zaterdag 28 december 2013

Uitslag Winterse Give-Away en Rudolf op de foto

Hier is dan de uitslag van mijn winterse Give-Away. 
Alle namen van de deelnemers zitten in de pot. Zoals beloofd heeft mijn 60-jarig feestvarken de lootjes getrokken. En dit is het resultaat:Proficiat allemaal! 

Mirjam, jij wint mijn mooie sneeuwman! Na de vorige keer een troostprijs win je nu mijn hoofdprijs. Veel plezier ermee!Hannie, jij wint zijn kleine broertje! Dit popje is 9,5 cm. Wil je er een lusje aan, zodat hij in de Kerstboom kan? Of maak ik er een tashanger van? Jij mag kiezen. Ik hoor het wel. Ik vind het leuk dat een van mijn trouwste volgertjes in de prijzen valt.Miss Creatuurtje en Marion, jullie winnen allebei een kleine verrassing! Ik koos voor deze kleine boekjes. Het zijn maar kleintjes. Maar het zijn leuke hebbedingetjes. Trui, na het mooie boekje van vorige keer nu een heel kleintje, hopelijk ben je er toch ook een beetje blij mee. En dat we allebei nog veel mogen genieten van elkaars blogje, de berichtjes en de mailtjes...  Het blog van Marion volg ik nog maar pas. Maar ze maakt ook leuke dingen hoor! Zeker ook een bezoekje waard.Van Mirjam, Hannie en Trui heb ik de adressen nog. Marion, stuur je mij een mailtje met jouw adres?

Bedankt aan iedereen die mee deed. Bedankt aan alle trouwe en nieuwe volgers. Dat we nog veel mogen genieten van elkaars blogjes en maaksels. En bij 250 volgers geef ik weer iets weg!Vorig weekend gingen we langs bij Boekenfestijn. Deze hadden weer in Gent hun tenten opgeslagen. Ik kocht niet zo veel deze keer. Maar dit leuk pakketje, daar kon ik niet aan weerstaan. Toen ik het pakje opendeed, bleken er onderdelen in te zitten voor 2 Rudofjes. Ben weer wat leuke kerstversieringen rijker...Met deze twee leukerds op de achtergrond wil ik iedereen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat we in 2014 allemaal gezond mogen blijven en veel tijd hebben voor onze hobby's zodat we bij elkaar veel moois kunnen gaan bekijken!!!

Groetjes en tot volgend jaar!!!
Jeanine

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd dames!

  Jeanine, gefeliciteerd met en voor je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het feest varken!
  Leuk dat ik gewonnen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat met je man !!!
  en proficiat voor de dames !!!
  een fijn weekend Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, dat ik weer iets heb gewonnen!
  Als tashanger lijkt me dit sneeuwmanneke erg leuk.
  Dank je !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd winnaars en Jeanine jij ook een goed 2014. groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat leuk!! En natuurlijk ben ik daar blij mee! Heb vandaag je andere boekje nog vast gehad :-) Op naar een nieuw fijn (blog)jaar! Ik wens je alvast een heel creatief en mooi begin! en die Rudolfjes zijn keischattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine