maandag 6 augustus 2012

Culinair weekend vol verrassingen

Vrijdag zijn we naar Euromarkt in Sint-Niklaas geweest. Had dit vernomen via de blog van Mamarina. Het was echt de moeite waard. Heel veel kraampjes met lekkers om te proeven en te kopen. We keerden huiswaarts met een paar goed gevulde tasjes. Het werd een heel weekend genieten...


Zaterdagmiddag vernam ik via de blog van Crea Thea dat ik haar Give-Away gewonnen heb. Ik heb deze mooie envelopjes gewonnen en nog een plastic malletje om zelf enveloppen te vouwen. Ik ben er heel blij mee. Het malletje zal hier veel gebruikt worden. En de trekking op zich was ook al een cadeau. Haar jongste zoontje trok de briefjes... Wat een klein lief knuffelbeertje! Ik stuurde hem een dikke kus. Bedankt Thea voor dit leuke geschenk! Zaterdagavond gingen we met onze dochter eten in een Japans restaurant. Raar maar waar: we kregen daar na het eten Chinese gelukskoekjes. En dit papiertje zat in mijn koekje.

En alsof dit nog niet genoeg was, in het papiertje van de chocolaatjes stond ook nog een wijze spreuk..

Vandaag bleven we lekker thuis. Heb deze namiddag nog wat mooie papiertjes geschept waar ik vooral varens en grassen in verwerkte. Foto's volgen deze week nog. En vanavond kookte mijn man lekkere mosselen!!!

Tijdens het weekend dus weinig berichtjes gelezen. Morgen probeer ik alle blogjes die ik volg te bekijken en eventueel een berichtje te plaatsen.

Voor al degene die morgen terug aan het werk moeten: een prettige werkweek! En voor wie nog op vakantie moet vertrekken: een prettig verlof toegewenst.

Groetjes,
Jeanine

8 opmerkingen:

 1. Mooie sfeerbeelden, de kids zijn ook geweest met oma en het was genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekker weekend heb jij gehad zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Euromarkt is tof hé, wij zijn er geweest in Antwerpen, groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk weekend hadden jullie, klinkt erg goed allemaal en leuk je prijs, daar komen vast flopjes van zelfgemaakt papier uit ;)) mooie spreuken ook, fijne week en groeten van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er inderdaad uit als een erg gezellige markt! Lekker zo'n weekend vol leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, zulke markten worden hier ook wel eens georganiseerd voor o.a. streekproducten. Dat is smullen! Dan kom je dingen tegen die bij wijze van spreken naast je deur worden geproduceerd en waarvan je nog nooit gehoord had!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat een heerlijkheden! Ik wilde dat het hier ook was. En je leuke give away getrokken door zo'n schatje. Boffen hoor, zeker ook met de toepasselijke spreuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk genieten, zo'n weekendje!
  Gefeliciteerd met de give-away.

  Papier met varens en grassen lijkt me ook heel mooi. Ben benieuwd naar het resultaat.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine