vrijdag 23 november 2012

Zevende Petit Fourtje

Mijn zevende petit fourtje was de vrijdagavond al af. De frambozen macaron staat al heel de week te pronken tussen de anderen. Deze week was het een hele gemakkelijke. Het fel roze fleurt de schaal helemaal op. Morgen krijgen we van Grietje iets met paars, en het zien er 3 lagen uit. Ben super benieuwd...
En ook deze week zat er iets leuks in de brievenbus. Bij de give away van Jenneke was iedereen winnaar. We kregen allemaal een leuke tekening.  

Bedankt Jenneke! Ik weet al wat ik er ga mee maken, maar het zal voor na Nieuwjaar zijn. 

Alle winnaars van mijn give away zijn zeer blij met hun prijs. Ze hebben mij allemaal hun adres doorgemaild. Morgen gaan de pakjes op de post. De verassingen zijn voor volgende week, want ik ben momenteel nog druk bezig met het afwerken van mijn werkjes voor de Kerstswap van Valerie. 

Mijn swapmaatje heeft geen blog. Ik kon dus niet gaan rondneuzen wat ze maakte, wat ze graag zag, enz... Maar ik heb haar ondertussen in levende lijve mogen leren kennen. 
Het toeval wil dat ze in een dorp hier vlak bij woont. Op maandagnamiddag organiseert ze samen met haar mama een breiclubje. Daar heeft ze mij op uitgenodigd. En nu ga ik al een paar weken daar de maandag amigurumidiertjes haken. 

Vandaag hier bij ons de tweede breiles: een col met rondbreinaalden...  Is helemaal niet moeilijk en zeer plezant om doen.

 Dus Ellen... Maandag ga ik breien...

En omdat we elkaar daar dan toch zien, gaan we maandag onze pakjes ruilen...  Ik ben reuze benieuwd wat ik ga krijgen... En hopelijk heb ik goed gegokt en vind ze mijn werkjes mooi??? 

Wordt vevolgt.....

14 opmerkingen:

 1. wat je ook gemaakt mag hebben voor de swap het zal vast en zeker prachtig zijn en met liefde gemaakt♥.
  wat gezellig dat je zo je swap maatje hebt getroffen en nu daar ook wekelijks heen gaat!veel plezier maar weer een maandag.....en mijn post is gelukkig binnen ( altijd weer spannend of de post meewerkt) en ik ben benieuwd, wat het gaat worden we wachten rustig af!! lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeff ik klikte al op verzenden , je petit four is en plaatje om te zien en wat staat het zo gezellig zeg ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk heb je door de swap al iets leuks gekregen zonder dat je pakjes uit hebt gewisseld, namelijk een leuk contact ;-) Veel plezier maandag met het uitwisselen, je zal vast weer iets heel moois hebben gemaakt!
  Mooi al je petitfours! Op naar de volgende...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een mooi petit fourtje bij op de schaal.
  Fijn dat je aan de kerstswap zo een fijn contact overhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je schaal ziet er heel fleurig uit, en om in te bijten. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om al die mooie petit fours zo bij elkaar te zien. De volgende wordt weer een hele andere heb ik al gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze ziet er ook weer echt geweldig uit, nuonder zo'n glazen stulp en lekker in de keuken ofzo wegzetten. Super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De petit four ziet er heerlijk uit. Heb je de nieuwe al gezien? Fijn weekend Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze waren leuk om te maken hè, die macaroontjes! Inmiddels heb je de volgende ook al gezien. Na makkelijk wordt het wat moeilijker.....ik zit met de bloemetjes in m'n maag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmmm... Om zo in te bijten. En precies mijn kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb ik weer, wil ik een reactie terug geven op mijn give away bij jou, verwijder ik ´m! Stom stom stom!!! Zou je misschien opnieuw kunnen reageren, kan het namelijk niet ongedaan maken. Dank je wel

  Groetjes Romana
  sowcute.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ziet er heerlijk uit, dat felroze kleurt inderdaad lekker..

  groetjes,
  tine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine