maandag 18 februari 2013

Klein opdrachtje en weer geruild voor mooie kaarten

Laatst kreeg ik van iemand een leuk opdrachtje. 

Een dame wilde haar vrienden verrassen met een groepsfoto als bedankje. Ze vroeg mij om een tiental fotomapjes te maken. Het moest wel in rood en zwart zijn, en liefst met mijn zelfgeschept papier.
Ik vind het een beetje sober, maar ben er toch tevreden over. De dame voor wie ik ze maakte was best tevreden. En haar vrienden waren er heel blij mee. Missie geslaagd?En ik heb weer twee enveloppen ontvangen van lieve dames die spontaan ingingen op mijn ruilactie. Gré van het blog Berkeboom schilderde deze twee mooie kaarten voor mij. Links een aquarel en rechts een mooie roos in acrylverf. Ik ben er heel blij mee, want ik had nog geen schilderwerkjes in mijn verzameling


Gré kreeg graag wat velletjes van mijn handgeschept papier in de plaats. Ze mailde mij hoe mooi ze het vond... Ze was er dus even blij mee als ik met haar prachtige kaarten. Bedankt Gré voor de mooie en geslaagde ruil!
En vandaag een envelop van Nely gekregen.
Nely heeft zelf geen blog. Ze is de pennevriendin van Melanie waar ik ook al mee ruilde. Ze las het op de blog van haar vriendin en stuurde mij zo maar een mail. Lief hé! En de kaarten van Nele zijn weer hele andere dan wat ik al allemaal heb. Verbazend dat iedereen toch zijn eigen stijl heeft... Nely recycleerd graag... Ze gebruikt oude kaarten en overschilderd ze met gesso om er zo iets moois van te maken. De groene met de bloem vind ik prachtig. 
Deze met de gekleurde kronkels heeft ze gemaakt na een inspiratie op internet gezien te hebben. Ik vind ze mooi en vrolijk. Ik ben ook met jouw kaarten dus zeer blij Nely. Laat mij vlug weten wat je graag in de plaats wil.

Wie zelf kaarten maakt en er een of meer met mij wil ruilen voor iets dat ik maak, stuur mij gerust een mailtje...

10 opmerkingen:

 1. Ik vind de uitwerking van je opdracht erg mooi geworden, het hoeft niet altijd druk te zijn, mooi hoor. En met je ruilactie heb je het maar druk ermee, wat zo'n actie te weeg kan brengen niet waar, je kreeg weer mooie post Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is telkens weer een verrassing wat de ruilactie je brengt! Ook dit keer weer geweldige kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoe je verzameling steeds weer verder 'aangroeit' met prachtige kaarten! Ik vind je fotomapjes zeer geslaagd hoor, leuke opdracht! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige uitwerking van de opdracht!
  Wat heb je weer mooie kaarten gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi gemaakt! eenvoud kan heel mooi zijn. Leuke ruilactie heb je..ik maak (nog) geen kaarten..zodra dat wel zo is dan is de tweede voor jou (de eerste zou wel niet goed genoeg gelukt zijn dan..)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke opdracht, je fotomapjes zijn prachtig. En je verzameling groeit ook, mooie kaarten zijn er weer bij gekomen. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie envelopjes heb je gemaakt! En leuk dat je zo actief aan het ruilen bent met kaarten! Die groene kaart is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie mapjes maakte je
  En mooie kaarten kreeg je. je krijgt echt een mooie verzameling zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk die foto mapjes!
  Zeer geslaagd!
  Leuke post trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jij maakt toch mooi dingen Jeanine. Leuk dat je kan ruilen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine