woensdag 29 januari 2014

Give-away gewonnen en wenteltrapsjaal

Dit is het begin van mijn wenteltrapsjaal. Dit moet het worden. 
Hieronder het hele verhaal van de gewonnen give-away en de wenteltrapsjaal.

Midden januari won ik bij Betsy van  Wolatelier Dian een Give-away

De hoofdprijs was het patroon van een romantische sjaal met de benodigde wol. En nog twee winnaars kregen elk een bolletje wol. Omdat de sjaal niet echt mijn ding was, gaf ik mij op voor enkel een bolletje wol. 

De voorwaarde om deel te nemen was een kaartje sturen naar Betsy haar moeder. Dit om haar een beetje op te beuren. De dame verblijft momenteel in een revalidatie tehuis en kon dus niet thuis zijn tijdens de feestdagen. 

Ze kreeg heel wat kaartjes. Aan de hand van de kaartjes die zij het mooist vond heeft ze bepaald wie de winnaars zouden worden. 

Betsy haar moeder vond mijn kaart het mooist. En zo won ik toch het patroon en de nodige wol. 


Maar smaken verschillen, en het zou dom zijn om iets te maken wat je nooit gaat dragen. Ik liet Betsy weten dat ik de wenteltrapsjaal wel heel mooi vond en hem met de gewonnen wol wilde maken. En de lieve Betsy heeft zo maar voor mij bij "Atelier Saffari" Jeanet van Blij dat ik brei. het patroon en de wol besteld voor deze sjaal. 

Wat een lief gebaar!!! Ik ben er heel erg blij mee.

Begin deze week is het pakje toegekomen en ben ik al aan de sjaal begonnen. Uiteraard zal ik de sjaal zeker tonen als hij af is, of misschien wel nog eens tussendoor. Bedankt lieve Betsy voor dit mooi gebaar. En bedankt aan jouw moeder om mij uit te kiezen. Ik ben heel blij met deze gewonnen give-away. En ik ben er nu al zeker van dat ik de sjaal veel zal dragen. En natuurlijk telkens eens aan jullie zal denken.

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi verhaal. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van de sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The scarf looks really interesting Jeanine. Can't wait to see it when it's done. I also like your card - would you share the instructions?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goede keus van haar moeder om jou kaart te kiezen, en ook jou keuze voor de wenteltrap sjaal! Succes met het breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze sjaal wordt vast extra mooi! Mooi patroon, mooi garen, maar vooral een mooi verhaal er achter! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg, en dat wordt een keimooie sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. proficiat met je give-away !!!
  ik weet zeker dat dat een mooie sjaal wordt de kleuren zijn ook heel mooi.
  heel veel groetjes en sucses met je sjaal !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zo'n wenteltrapsjaal! En je gehaakte sneeuwmannen vind ik ook super.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine