dinsdag 1 april 2014

Pluisjes en 2 dekentjes

Ik heb weer een reeks Pluisjes en twee dekentjes vervolledigd voor "Baby Knuffeldekens".

Ons projectje loopt goed. Dit is al de derde reeks Pluisjes die ik maak om met de dekentjes te versturen.Ik probeer altijd maar om andere kleurencombinaties te maken. Tot nu toe lukt dit nog altijd. En wat worden ze gewaardeerd.... De mama's krijgen er eentje als extra geschenkje voor hun kindje bij het bestelde dekentje. En ze vinden ze allemaal zoooo lief....

Ondertussen hebben we al elf dekentjes van 80 x 80 cm.verstuurd. 

Iedereen die een baby gaat krijgen of er eentje heeft die nog geen jaar is, kan bij ons een gratis dekentje aanvragen. We werken met Soft wol van Zeeman, omdat deze niet prijzig is. We geven al onze dekentjes gratis weg. Al de haaksters kopen dus zelf hun wol. Op de kaart met wensen hebben we onderaan geschreven als ze het dekentje mooi vinden, dat ze ons kunnen blij maken met een paar bolletjes wol, waar we dan weer nieuwe dekentjes kunnen mee maken. Daar kunnen we dan onze haaksters mee helpen die het niet zo breed hebben. En er zijn toch al een paar mooie donaties toegekomen. 

Jullie weten al dat ik de taak van samensteller op mij genomen heb. De maandag komt ons handwerkclubje samen. Alle vierkantjes die dan meegebracht worden of in de loop van de week toegestuurd werden neem ik dan mee. Thuis puzzel ik de dekens samen en haak de ontbrekende vierkantjes bij. 

Bij de effen paarse en witte, heb ik een toertje bijgehaakt, omdat de vierkantjes een beetje te klein waren. De gemengde en witte heb ik zelf gehaakt. Ondertussen heeft Ellen het dekentje samengehaakt en afgewerkt en is het al op weg naar een kersverse mama. 
Bij het roze dekentje, moest ik vijf toertjes bijhaken bij het grote witte vierkant. Voor de gemengde heb ik een paar toertjes uitgehaald van een paar grijze en een roze kader in de plaats gehaakt. Gisteren was Ellen net klaar met de rand. Ik heb er toen een gehaakte ketting in geweven. 


Zoals jullie kunnen lezen, zijn onze dekentjes echt teamwerk. 

Al onze haaksters en helpers, zijn mensen met een groot hart. Ze haken met liefde. Dat zie je aan de mooie resultaten die we realiseren. 

En weten jullie wat de mooiste geschenken zijn die we hiervoor terugkrijgen. De foto's van van de baby's met hun ontvangen dekentje... 

Voor wie een kijkje wil nemen, of lid wil worden, klik op: Baby Knuffeldekens.

7 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een pracht initiatief van jullie club ...
  en de pluisjes en dekentjes zijn zo mooi gehaakt!
  Nog een fijne avond, lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi initiatief van jullie. Deze dekentjes zijn ook al weer zo mooi gemaakt. Wat leuk al die verschillende pluisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, jullie zijn echt geweldig bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn de dekentjes weer mooi geworden !!
  en je pluisjes ook ...
  veel sucses ermee !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtexemplaartjes.
  Dat je ook inspiratie hebt om het steeds anders te doen, daar heb ik echt bewondering voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig toch zo samen werken voor een bijzonder doel! Geinig de pluisjes. En vooral het dekentje met middenstuk en rode draden is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very good written post. It will be helpful to anyone who utilizes it, as well as me. Keep doing what you are doing looking forward to more posts.

  Top Ten Web Hosting Revi5ews

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine