vrijdag 30 januari 2015

Mooie kaarten, pakjes en cadeautjes

Ik heb weer veel mooie kaarten bij in mijn verzameling.

Deze kreeg ik van de mevrouw van de zwarte pietjes, als bedankje samen met een foto van het rekje waar de pietjes inhangen bij haar thuis. 

Dit leuke kaartje kreeg ik als bedankje van een mevrouw die ik hielp met een haakpatroontje.
Van familie uit Canada, kwam deze envelop. En kijk wat daar allemaal inzat.... Naast de vele mooie kaarten, ook een paar leuke oorbellen met dromenvangers.Deze mooie kaarten kreeg ik van Hannie.

Ik stuurde Hannie dit envelopje terug met wat handgeschepte velletjes in. Ze liet mij al weten dat het goed toegekomen is en er zeer blij mee is. Het is altijd leuk als je elkaar nu en dan eens kan verrassen met iets wat je zelf maakte.Ook Mieke had nog wat velletjes van mij te goed. Van haar kreeg ik een tijdje geleden spontaan dit pakjedat ik hier al liet zien. Ze toonde mijn velletjes hier al op haar blog. 

Van Duimelijntje kreeg ik deze mooie geborduurde kaart.
Ik haakte ook nog een poes voor haar. Dit voor de verjaardag van haar mama. Het cadeautje is ondertussen afgegeven, dus mag ik de poes laten zien. 
Ik stak ook nog dit leuke konijntje bij het pakje, voor Duimelijntje zelf. Want ze spaart altijd zulke mooie groene broodzakken voor mij, die ik gebruik voor het papierscheppen.Van juf Roza, waar ik het papierscheppen leerde, kreeg ik deze mooie kaart.

Verder kreeg ik nog twee heel mooie handgemaakte kaarten van familie en vrienden. 

En tot slot stuurde ik nog een leuk klein boekje naar een mevrouw, waar ik de kaart van kreeg die ik hier al toonde. 
Dit pakje was ik eigenlijk een beetje vergeten. Deze mevrouw heeft dus echt een tijdje zitten wachten op een envelopje van mij. Ze had eigenlijk de hoop al opgegeven. Maar ondertussen is ook dit pakje toegekomen. Ze is er echt blij mee en heeft mij het lange wachten vergeven. Eind goed al goed... 


Dit was een zeer lang bericht, maar zijn toch allemaal bewijzen van echte blogvriendschappen. Ook al heb ik de laatste tijd wat minder tijd of zin om veel berichtjes te plaatsen. Ik zou het bloggen echt niet kunnen missen. Want dagelijks ga ik toch heel wat blogjes lezen. Ook al zet ik niet altijd overal een berichtje onder, ik blijf jullie allemaal wel volgen hoor. 


Voor iedereen een prettig weekend. Weten jullie niet wat gedaan, hier vlakbij in Gent (mijn mooie geboortestad) is er Lichtfestival. Echt de moeite waard!!!

http://www.lichtfestivalgent.be/nl/    

Groetjes,

Jeanine

3 opmerkingen:

 1. wil je mijn prive blogje volgen? stuur me je email
  of misschien heb ik het al naar jou gestuurd

  Ik wou het gewoon laten weten
  Nog een fijne weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een moois weer!
  En ja, de poes en het konijntje vallen erg in de smaak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige aanvulling voor je verzameling! LIeve groetjes, Frieda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine