donderdag 19 december 2013

Slot Herfst Hal en mooie kaarten en pakjes

Hier deel 7 van de Herfst Hal. Dit is ook het laatste deel.  
De Hal is al een tijdje gedaan, maar mijn vosje raakte maar niet af. Hij is hier een tijdje blijven liggen in stukken en brokken. En toen hij samengenaaid was raakte hij maar niet aan een gezichtje. Net op tijd klaar, want overmorgen begint de winter. 





Spijtig genoeg heeft dit mooie vosje niet lang in het herfsttafereeltje vertoeft. Dit heeft plaats moeten ruilen voor de kerstversiering. Hier vinden jullie het patroontje. Bedankt Tamara voor het organiseren van deze mooie Herfst Hal. Ondertussen loopt er op haar blog een Kerst Cal. Maar spijtig genoeg kan ik daar niet aan deelnemen door tijdsgebrek. 


Deze week kwam hier weer een envelop toe met hele mooie kaarten voor mijn verzameling


















De kaarten komen van iemand uit een Facebookgroepje. De dame noemt zich daar Freubel Mutsie. Ze bood mij zo maar spontaan aan om mij er een paar te sturen. Ik vind ze heel mooi. Ze zijn ook heel netjes afgewerkt. En stickerkaarten had ik nog niet. Ik ben er dus heeeel blij mee. Bedankt Freubel Mutsie. 



Vandaag ging jouw ruilpakketje op de post. Hopelijk ben je er even blij mee als ik. En wees gerust, er staan wel drie zegels op. Ik moest er nog bijhalen in het postkantoor....


Eerder op de week heb ik dit pakje verstuurd. 



Ondertussen is het toegekomen. En dit is een pak van mijn hart. Want ik stuurde al eens een pakje naar deze dame. Hier schreef ik er over. Maar het is nooit bij haar toegekomen. Dit was mij nooit eerder overkomen. Het duurde ook een tijdje eer we dit van elkaar wisten. Waarschijnlijk durfde de dame mij niet direct vragen waar blijft jouw pakje, en ik niet heb je het gekregen.... Het is niet prettig als je dit tegenkomt. Nochthans stond mijn adres op de achterkant van de envelop. Dus je zou denken als het verloren gaat dat het dan terug komt. Maar mooi niet. Het is echt wel foetsie... Daarom stak ik het nu maar in een doosje...  Gelukkig kwam alles nu nog goed en zijn we allebei content.


En dit pakje ligt klaar om morgen naar de post te brengen.



Het is voor de dame uit dit berichtje. Omdat ze mij duidelijk liet weten dat ze echt niets terug hoefde, heb ik mij bedacht. Ik dacht, ik stuur haar nu niet direct iets terug. Ik maak er een Kerstcadeautje van. Mijn eerste Kerstkaarten zijn af!!! Dus het pakje kon worden dichtgeplakt... Irini, hou je brievenbus in de gaten... Het pakje is op weg naar Griekenland... 

En deze week kwamen hier nog twee goed gevulde pakjes toe en verschillende mooie Kerstkaarten. Maar hierover meer in een volgend berichtje...

Vergeet mijn Give-Away niet!!!

9 opmerkingen:

  1. De herfsthal is echt mooi geworden als je alles samen ziet.
    Je kreeg ook weer mooie kaarten. En je hebt waarschijnlijk weer veel moois verstuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een enorm lief vosje ♥

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is het vosje weer leuk geworden .....
    Nou ....ik ga mijn brievenbus in de gaten houden hoor !!!! .....
    wat lief heel erg bedankt ..ik ben benieuwd !!!!
    alvast prettige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar !!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vosjes zijn ALTIJD lief :-). Komt op mijn to-do lijstje voor 2014. Ik vind dit een leuk cadeautje voor familie en vrienden. Mooi gedaan Jeanine!
    Groetjes Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als een vosje dit zegt, dan klopt het zeker! :-) Is zeker een mooi cadeautje voor je familie...

      Groetjes,
      Jeanine

      Verwijderen
  5. Het is wel een superleuk vosje geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi die herfsthal!! En weer leuke kaartjes gekregen, supertof!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine